« terug naar vorige pagina

MijnGezondheid.net

Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken regelen met uw huisarts. Met MijnGezondheid.net is de praktijk 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

De app Dokter Dichtbij is gekoppeld aan MijnGezondheid.net. Meer over de app leest u hier.

Wie kan gebruik maken van MijnGezondheid.net?

Als u bent ingeschreven als patiënt in onze praktijk en 16 jaar of ouder bent, kunt u gebruik maken van deze service.

Wat kan ik allemaal met MijnGezondheid.net?

U kunt in de agenda een afspraak plannen voor het spreekuur van uw huisarts, een vraag stellen via e-consult aan uw huisarts, uw labuitslagen bekijken en een deel van uw medisch dossier inzien. U ontvangt, indien gewenst, een bevestiging en herinnering van uw afspraak. U heeft verder toegang tot duidelijke en vertrouwde informatie over gezondheid en ziekte. Verder kunt u via deze service uw actuele herhaalreceptuur aanvragen.

Is MijnGezondheid.net veilig?

MijnGezondheid.net maakt gebruik van een besloten en beveiligd netwerk op internet. Om in te kunnen loggen heeft u een DigiD met sms-functie en een (mobiele) telefoon nodig. DigiD is de elektronische legitimatie voor internetdiensten van de overheid (o.a. belastingdienst). De overheid heeft geen inzage in uw gegevens op MijnGezondheid.net. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op www.digid.nl.

Hoe kan ik gebruik maken van MijnGezondheid.net?

Bij MijnGezondheid.net kunt u inloggen met uw DigiD met smscode. Hiervoor dient u aangemeld te zijn bij MijnGezondheid.net door uw huisarts. Alle patiënten die in onze praktijk op 16 jaar of ouder zijn, zijn automatisch aangemeld om gebruik te kunnen gaan maken van MijnGezondheid.net.

Is dit niet het geval, klik hier om u aan te melden.

Ondersteuning
Heeft u hulp nodig bij het gebruik van MijnGezondheid.net? Laat het ons weten via huisartsverweij@hcdo.nl of meld het aan de assistente. Wij helpen u graag.