« terug naar vorige pagina

MijnGezondheid.net

MijnGezondheid.net is een online omgeving waarmee u eenvoudig en snel gezondheidszaken bij uw huisarts kunt regelen. Met MijnGezondheid.net is de praktijk 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

De app MedGemak is een aanvulling op MijnGezondheid.net. Meer over de app leest u hier.

Wie kan gebruik maken van MijnGezondheid.net?

Als u bent ingeschreven als patiënt in onze praktijk en 16 jaar of ouder bent, kunt u gebruik maken van deze service.

Wat kan ik allemaal met MijnGezondheid.net?
 • Afspraken maken met uw huisarts en assistenten
  • Maak online een afspraak met uw huisarts. Een afspraak maken kan 24 uur per dag. De afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt via en mail een bevestiging en herinnering van uw afspraak ontvangen.
 • Medicijnen bestellen
  • Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal een informatiefolder beschikbaar.
 • Samenvatting van uw medisch dossier
  • MijnGezondheid.net toont u een samenvatting van uw medisch dossier. Eventuele bijzonderheden en overgevoeligheden staan vermeld. Via een link met thuisarts.nl vindt u aanvullende betrouwbare informatie.
  • Aantekeningen van de huisarts, praktijkondersteuner en assistente tijdens het consult kunt u ook zien in MijnGezondheid.net. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling.
  • Via MijnGezondheid.net bekijkt u online uitslagen van laboratoriumonderzoeken.
  • Uw huisarts kan u inzicht geven in uw documenten, bijvoorbeeld verwijsbrieven, via MijnGezondheid.net.
 • Online vragen stellen
  • Stel online – via een beveiligde verbinding – een vraag aan uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente. Het is ook mogelijk om een bijlage (bijvoorbeeld een foto) mee te sturen. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen.
Is MijnGezondheid.net veilig?

MijnGezondheid.net maakt gebruik van een besloten en beveiligd netwerk op internet. Om in te kunnen loggen heeft u een DigiD met sms-functie en een (mobiele) telefoon nodig.

DigiD is de elektronische legitimatie voor internetdiensten van de overheid (o.a. belastingdienst). De overheid heeft geen inzage in uw gegevens op MijnGezondheid.net. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op www.digid.nl.

Hoe kan ik gebruik maken van MijnGezondheid.net?

Bij MijnGezondheid.net kunt u inloggen met uw DigiD met sms code of de DigiD-app. Hiervoor dient u aangemeld te zijn bij MijnGezondheid.net door uw huisarts. Alle patiënten die in onze praktijk 16 jaar of ouder zijn, zijn automatisch aangemeld om gebruik te kunnen gaan maken van MijnGezondheid.net.

Is dit niet het geval, klik hier om u aan te melden.

Ondersteuning
Heeft u hulp nodig bij het gebruik van MijnGezondheid.net? Laat het ons weten via huisartsverweij@hcdo.nl of meld het aan de assistente. Wij helpen u graag.

Tip: op de website www.mijngezondheid.net vindt u instructies, veelgestelde vragen en instructiefilmpjes.

Folder MijnGezondheid.net